Achal (the stagnant)
A five days experience of cinematic art from India!

Een palet van tientallen tijdloze verhalen gepresenteerd in reel time. Het Indian Film Festival The Hague is een bruisend feest van Indiase film en cultuur. Een festival dat het publiek vermaakt met een verrassende diversiteit aan kleuren, persoonlijkheden en emoties.

Fantasie en realiteit wisselen elkaar af en bieden een fascinerende kijk op India als toekomstige economisch wereldmacht. Indian Film Festival The Hague is een platform voor actuele filmkunst uit India, voor opkomend en gevestigd filmtalent. Het festival biedt iedereen van alle leeftijden, van kunstliefhebbers tot trendy uitgaanspubliek, acht dagen lang een gevarieerd en boeiend filmprogramma.

Bereid je voor!

Achter de schermen zijn wij hard bezig met de voorbereidingen van de vierde editie van het Indian Film Festival The Hague dat plaatsvindt van 22 t/m 29 oktober 2014.

Aan het eind van september zal het volledig filmprogramma en informatie rondom de kaartverkoop beschikbaar worden gesteld op onze vernieuwde website.

In ons kleurrijk programma laten wij het allerbeste zien van wat de Indiase cinema te bieden heeft, waaronder Qissa en Sholay in 3D!

Bekijk het programma

Laatste Nieuws

Bekendmaking volledige programma 2014!

8 september 2014 - Het veelbelovende festivalprogramma zal op 22 september in volledige vorm te vinden zijn op de website. Op woensdag 1 oktober start de online verkoop van tickets. Lees verder

special guests 2013 editie

26 september 2013 - Ooit een filmmaker willen ontmoeten en diens film met hem zelf willen bespreken? Dat is nu mogelijk! Het Indian Film Festival The Hague heeft de eer om een aantal speciale gasten te ontvangen en aan u te introduceren! Lees verder